Sobre nosaltres

Serveis i Projectes Begues, S.L. va ser fundada l' any 2012 per Emili Boixereu Coll, Enginyer de Camins amb àmplia i dilatada experiència en el sector de la construcció, amb l' objectiu de donar un servei especialitzat en tots els àmbits de l' obra civil.

En aquests anys, hem col·laborat amb les constructores més importants del país, desenvolupant tota mena d'obres en l'àmbit de l'obra civil (estructures de formigó, canalitzacions, urbanitzacions, obres ferroviàries, etc.), prestant un servei de qualitat i satisfent els requisits exigits pels nostres clients.

Creixement

Després d'una dècada de vida, Serveis i Projectes Begues, S.L. experimenta un creixement important, havent-se consolidat com a empresa especialitzada en l' àmbit de l' obra civil i amb unes finances sanejades. Aquesta evolució s' ha traduït en un augment i especialització de l' equip tècnic que permeten afrontar nous reptes amb la intenció d' abastar tot l' espectre de la construcció com a constructora.

Filosofia

Serveis i Projectes Begues, S.L.  és una empresa basada en les persones i aposta per un equip professional a tots els nivells, operaris i tècnics, amb l'objectiu de donar un servei integral de qualitat als nostres clients.

L' empresa disposa de servei de prevenció aliè, amb un compliment estricte dels plans de prevenció de riscos laborals i les normes en matèria de seguretat i salut.

Equip

Serveis i Projectes Begues, S.L. aposta per les persones i ha aconseguit conformar un equip experimentat i altament qualificat que garanteix la solvència tècnica i professional necessària per afrontar amb garanties tots els projectes en els quals col·laborem. 

La plantilla està composta actualment per 21 treballadors, dels quals hi ha 4 llicenciats, 2 encarregats, 3 administratius, 9 oficials, i el nostre equip ADIF que compta amb 1 encarregat de treball i 2 pilots de seguretat habilitats.

Galeria